donderdag 22 mei 2008

hansteeuwen.tv

jaaaah, terug van weggeweest. Hij is weliswaar gestopt met zijn stand-up carriere maar het blijft een geniale humorist. Vleesgeworden karakter.
Hans opende vandaag zijn eigen (video)weblog, waar reeds een paar zeer vermakelijk filmpies op zijn gepost, hansteeuwen.tv
Ode aan onze held, Hans Teeuwen.

Met zijn debuut in de muziekwereld Hans Teeuwen zingt 'liedjes die door anderen al veel eerder, veel vaker en veel beter zijn gezongen' (2007) laat hij zijn planken achter, waar hij meester over was, om zijn succes in andere hoeken te vinden. Stoppen op je hoogtepunt, moet hij hebben gedacht. Ik vond industry of love (2004) lang niet de beste uit zijn stand-up reeks, toch had ik meer van hans op het toneel willen zien. De muziek die hij inmiddels heeft uitgebracht doet me tevens ook bar weining, zijn ondertitel zegt het al.
Gelukkig is Hansje teeuwen terug met zijn weblog, we hebben hem te lang moeten missen, meest recente wat we va hem hebben gezien is toch de meisjes van halal shit geweest, ook erg fatoe, maar ervoor en erna is het toch betrekkelijk geruisloos geweest rond het fenomeen 'Hans Teeuwen'.

4 opmerkingen:

Reageren zul je, hondsvot!