dinsdag 16 februari 2010

Shout out naar de kapiteinen


Dit keer aandacht voor de kapiteinen van ons land. Een kleine shout out naar niemand minder dan Kapitein Koek en Kapitein Iglo, twee helden uit de jaren negentig. Licht in de vergetelheid geraakt maar desalniettemin een ware verrijking van onze jeugd, en niet alleen op culinair gebied. Ze stonden naast het aanleveren van een lekkere snack, respectievelijk een koek en een visstick, ook voor vrijheid, onbevangenheid en daadkracht, aspecten die voor het kind belangrijk zijn in de algemene ontwikkeling van lichaam en geest.
Kapitein zijn doe je niet, kapitein zijn leef je, dat is iets wat mee altijd is bijgebleven. RIP My white ass niggers!





Wie zou winnen in een battle trouwens? Interessant...

6 opmerkingen:

  1. ja, props voor de cap'ns.
    Ik zou het toch zetten op kapitein koek. Gewoon omdat hij slangen verslaat (met één chop), en Iglo heeft een freaky pedo blik. en ik hou niet van vis.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. kapitein iglo heeft een schip met kanon, kapitein koek een luchtballon en een verrekijker waar hij vrij weinig mee kan. Denk dat kapitein Iglo op levenservaring uiteindelijk aan het langste eind zal trekken...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. zie net dat kapitein koek die verrekijker al na 7 seconden weggooit, he's chanceless!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Levenservaring, not necessarily. Papegaaien kunnen soms ook echt 80 worden volgens mij. En ik denk dat ie met een airstrike best kans maakt.

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren zul je, hondsvot!