dinsdag 24 februari 2009

Koffiekoppen VIP


Geachte Koffiekoppers.

Zoals jullie al gemerkt hebben houden wij van het delen van mooie momenten.
Echter, veel van deze foto's en filmpjes zijn helaas niet geschikt voor alle bezoekers (denk aan ouders, vriendinnetjes en collega's). Omdat wij deze toch met onze naasten willen delen, hebben wij een VIP afdeling voor Koffiekoppen gemaakt. Op deze aparte blog kunnen wij naar hartelust de smerigste, naarste, schaamtelooste content posten. Maar dat doen wij niet alleen. Het mooie is dat VIP's zelf ook dingen kunnen posten. Een soort zelffunctionerend prive-blog dus om bepaalde dingen te delen waarvan we liever niet willen dat anderen die zien. Dit kan uiteenlopen van een beschamende foto van jezelf tot snoeiharde Pterodactyl-porn (ja, het bestaat). Als je gewoon iets leuk wilt vertellen mag dat ook.

Om op deze blog te komen klik je op het bovenstaande plaatje. Je kan ook direct surfen naar

http://koffiekoppen-vip.blogspot.com

Om in te loggen gebruik je de volgende gegevens:


- Gebruikersnaam (1)
: Koffiekoppen

- Wachtwoord (2): Antwoord op de geheime vraag. Deze vraag verandert om de zoveel tijd en als het goed is kent alleen bekenden van ons het antwoord.

De vraag is nu:
Wie is Pillie?
(+achternaam)

Vul het antwoord in bij 'wachtwoord', druk op 'Aanmelden' en je zit erin!
Veel plezier jongens, hou het vooral niet netjes.

De Directie.

PS. Als je het antwoord op de vraag tóch niet weet, maar niet Joris' vader bent, stuur dan even een mailtje naar koffiekoppen@gmail.com. Als blijkt dat je goed volk bent, zal je het wachtwoord per mail ontvangen.

PPS. Als je ingelogd bent met je Google-account, moet je eerst even uitloggen.

3 opmerkingen:

Reageren zul je, hondsvot!