dinsdag 16 december 2008

Winterstop

Hee jongens,

Tijdje niks meer van me laten horen, maar ik wil jullie de wedstrijd tegen de koploper toch niet onthouden. Na een ritje met de metro arriveerden Joris en ik een half uur te laat (nog excuses daarvoor) bij het sportpark van ABN Amro, waar 9 jongens lekker in het zonnetje zaten te wachten op een vrije kleedkamer. Eenmaal omgekleed en vol goede moed begonnen we, met Jaime (nog bedankt) op doel, fel aan de wedstrijd. Er werden pittige duels uitgevochten. Beide ploegen hadden echter moeite met het creƫren van kansen. Naarmate de wedstrijd vorderde verloren we steeds meer grip op de wedstrijd. Ze hadden een sterk middenveld en bij tijd en wijle werd ons middenveld overlopen. De tegentreffer kwam dan ook niet totaal onverwacht. Na een vrije trap kwam de bal uiteindelijk voor de voeten van de spits van ABN, die gemakkelijk de 1-0 kon binnentikken. Vlak voor rust kreeg Adam nog twee goede kansen, maar de bal ging er niet in.
In de tweede helft liepen we eigenlijk een beetje achter de feiten aan. Nadat ABN, eigenlijk vanuit het niets, de 2-0 scoorde, was de wedstrijd wel gespeeld. We kregen nog wel wat kansjes. Frans en Nils waren dichtbij een treffer. Frans raakte de bal verkeerd en een mooi schot van Nils werd gered door de keeper. Het bleef bij 2-0.

Na de wedstrijd heerste er een gelaten sfeer in de kleedkamer. Meer zat er niet in. Jammer van onze mooie reeks, maar ABN is nog net een maatje te groot voor ons. De progressie die we dit jaar hebben geboekt was ABN, waar we vorig jaar nog met 6-1 van verloren, echter niet ontgaan: "Over 2 jaar lopen jullie over ons heen, jongens". Een mooi compliment.

Nu is het winterstop. Met een mooie 3e plek gaan we het nieuwe jaar in. Dit is ook de positie waar we ons op moeten gaan richten, aangezien we al 9 punten achterstaan op nummer 2 de Meer.

Verder heb ik 14 tenues besteld, die ze pas gaan maken als het gehele bedrag is overgemaakt. Dus als jullie dit nou in ieder geval voor 1 januari 50 euro overmaken op rekeningnummer 9354016 tav S Porskamp, dan kunnen we met onze gloednieuwe shirtjes (nummers alles) knallend het nieuwe jaar in!

Prettige feestdagen en een sportief 2009!

Coach

8 opmerkingen:

  1. Dudes, whats up met de 5 stemmen op oliebollen en slapen, zorgwekkend vind ik het.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. omdat mijn optie er niet tussen staat.... Ik ga rocken op James Holden in de Melkweg! En waar valt die onder? Zou het niet weten...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ja dankjewel joris. En Jesse en Adam willen jullie geen reacties meer plaatsen, die geen betrekking hebben op mn stukje? Beetje jammer.

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren zul je, hondsvot!