zaterdag 13 december 2008

Voltt, Znollt


dag mannen,
aankomende voltt, 26december!

Veterano helden als John Gaiser(!) en Guido Schneider(!!)
Pioniersduo Lauhaus vs. Bart Skils
Shooting stars Julien Chaptal (nog meer uitroeptekens)

vrijdag 26 december 2008
tot 05:00
Paradiso
€ 20,- (+2E nak)
ticketmaster

http://www.voltt.com/

11 opmerkingen:

  1. Hmmm. Line up zeker heel vet, maar qua locatie en dag niet ideaal. Met oud & nieuw in het achterhoofd wordt dit hem helaas niet voor mij. Jammer, had gaiser wel weer willen zien knallen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat is er mis met paradiso? ziekerdezieke soundsystem, goeie locatie? En er zitten gewoon 5 dagen tussen oud&nieuw, als je altijd 5 dagen nodig hebt om bij te komen is dat best zorgerlijk, eveneens de gedachte dat je niet naar een goed feestje kan gaan zonder jezelf fysiek naar de klote te helpen...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je hebt zeker een punt Syl ben het ook niet met stelling eens locatie maar de dag komt niet goed uit. Wat doe je met oud en nieuw eigenlijk?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mwah vind paradiso persoonlijk niet ideaal voor een technofeestje, maar dat is subjectief. Voor een duur (en aan) feestje vind ik het wel belangrijk dat ik goed gek kan gaan, en dat is voor de gezondheid en portemonnee soms een aanslag. Daarom ga ik volledig voor oud en nieuw. Het gaat er dus niet om dat ik 5 dagen moet slapen om weer naar een feestje te kunnen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. maar je mist het punt, ik vind het jammerlijk dat goed gek gaan per uitgaande moet worden geassocieerd met 'schade aan je gezondheid en portemonnee'. Het is ook geen verwijt, maar evengoed kritiek op mezelf en het overgrote deel van de mensen in mijn omgeving.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Okee, sounds fair. Maar als je het gewoon leuk vind om op dit soort feestjes een zekere hoeveelheid alcohol of drugs tot je te nemen, en ook een zekere hoeveelheid te spenden, is het wel belangrijk dat je dat engiszins beperkt. Of je dat doet door er minder vaak achter elkaar heen te gaan, of je in te houden, moet iedereen zelf weten.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. ja, en zo geschiede. ik behoor evengoed tot 'het overgrote deel van de mensen in mijn omgeving'.
    Neemt niet weg dat mijn punt blijft staan, en ik kijk er tegenop.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ja, het zou heel mooi zijn als we zonder enig hulpmiddel volledig uit ons dak gingen de hele nacht. Maar ja, verleiding en gewenning he?

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren zul je, hondsvot!