dinsdag 18 november 2008

WVHEDW - De Meer

Hee mannen,

Op de dag dat Ajax een heerlijke overwinning op PSV boekte, moesten wij aantreden tegen het 7e van de Meer. Deze ploeg had nog maar 1 keer verloren, maar in de eerste helft was dit niet echt te zien. We waren sterker en de 1-0 liet dan ook niet lang op zich wachten. Jesse speelde goed zijn man uit en prikte met links knap de 1-0 binnen. De Meer probeerde nu wat terug te doen, maar tot echte kansen leidde dit niet. Het was dan ook niet zo gek dat Jaime, op aangeven van Joachim, met een mooie lob voor de 2-0 zorgde. We kregen, na een paar goed uitgespeelde aanvallen, ook kansen op de 3-0, maar die bleef vooralsnog uit.
Vlak voor het einde van de rust, ging een speler van De Meer hard door op onze keeper Arjen. Die bleef vervolgens roerloos liggen en zijn mond was opengescheurd. Later bleek, nadat hij met een ambulance naar het ziekenhuis was gebracht, dat hij een hersenschudding had. Ik sprak hem gister en het gaat gelukkig weer beter met hem. We hopen dat je er snel weer bij bent, Arjen.

Dit was natuurlijk wel een aderlating, want omdat Willem met Arjen meeging, hadden we nog maar 10 man over. Gelukkig wilde iemand van het 7e nog wel een helft met ons meedoen, waardoor we toch met 11 man kwamen te staan. Jaime offerde zich op om te keepen.

De 2e helft ging echter een stuk minder. We liepen te veel achteruit en de spitsen werden niet meer gevonden. De vroege tegengoal, na een slippertje van Jaime(die het de rest van de wedstrijd overigens wel uitstekend deed), zorgde er voor dat we al snel hevig onder druk kwamen te staan. Het was nu net als 2 weken terug pompen of verzuipen. We kwamen totaal niet meer aan voetballen toe. Dat het uiteindelijk 2-2 werd was dan ook logisch.

Van tevoren hadden we getekend voor een punt, maar achteraf toch jammer. Er zat meer in. Toch blijf ik positief, want er begint wel steeds meer een team te staan.

Volgende week tegen Chabab om 12:00, dus 11:00 verzamelen. De helft van het team zal dan niet al te fris zijn(Awakenings), maar we moeten toch weer voor een goed resultaat gaan. We zijn namelijk al 3 wedstrijden ongeslagen. Dus pak die paar uurtjes slaap en dan weer vol aan de bak tegen Chabab!