dinsdag 4 november 2008

Stijgende Lijn

Dag mannen van Zondag 6,

Afgelopen zondag moesten we thuis aantreden tegen AFC 8, die net als wij 7 punten hadden vergaard. We begonnen, na een half uur gewacht te hebben op de scheidsrechter, fel aan de wedstrijd. De lijn van het laatste deel van vorige wedstrijd werd dus, zoals ik al hoopte, doorgetrokken. De eerste helft ging gelijk op. AFC domineerde, maar wij kregen de betere kansen met als hoogtepunt de mooie combinatie tussen Adam en Stijn, maar de keeper redde knap.

De wedstrijd kon dus alle kanten op. Begin tweede helft was weer hetzelfde spelbeeld. Wie de goal maakte kon wel eens de winnaar zijn. En de goal kwam ook. Na een mooie pass van Sam(hehe) kon Adam doorlopen op de keeper. De keeper redde, maar de goed meegelopen Stijn kon toch de 1-0 binnentikken. De rest van de wedstrijd was het bikkelen voor de drie punten. We kwamen zwaar onder druk te staan, maar met veel vechtlust en passie bleven we overeind. Het nieuwe centrale duo Guido en Joris hield zich knap staande. AFC kreeg nog wel 2 dotten van kansen, maar na 90 minuten stond er toch echt 1-0 op het scorebord.

Ik kan me niet herrineren wanneer we voor het laatst met 1-0 hebben gewonnen. Dit is alleen te bereiken met veel vechtlust en discipline. En we hebben afgelopen twee wedstrijden laten zien dat we dat kunnen. Klasse!

We zijn nu gestegen naar de vierde plek(zie stand onderaan). Weliswaar met wat meer wedstrijden gespeeld, maar toch. We worden wel echt beter en er begint steeds meer een hecht team te staan.

Volgende week lekker vrij. Dan kunnen we mooi bijkomen van 2 zware wedstrijden. En dan 16 november om 14:00 tegen de nummer 2 De Meer. Als we de lijn van afgelopen wedstrijd door kunnen trekken, weet ik zeker dat we voor stuntje kunnen zorgen.