dinsdag 28 oktober 2008

Karakter

Hee mannen,

Afgelopen zondag moesten we uit bij de hekkensluiter Sporting Noord. In de stromende regen begonnen we goed aan de wedstrijd. Er werd goed gecombineerd en na 10 minuten maakte Jesse knap de 1-0. Maar na een 20 minuten begonnen we weer te verslappen. Dit leidde tot de 1-1.

Toch gingen we met een goed gevoel de tweede helft in, want we konden ze makkelijk hebben. Na 10 minuten in de tweede helft keken we echter tegen een 3-1 achterstand aan. Het leek erop dat het weer een verloren seizoen zou worden. Maar nadat Thomas met een prachtig schot vanaf de middenlijn(zeer waarschijnlijk doelpunt van het seizoen) de aansluitingstreffer had gescoord begonnen we er weer in te geloven. Vanaf toen ging de beuk erin. Iedereen deed mee. En al gauw uitte zich dat in doelpunten. Melle scoorde de ietwat gelukkige gelijkmaker en even later scoorde onze topscoorder Adam de 4-3 en de 5-3. Tenlotte liet Jesse, na een mooie aanval, Sam de 6-3 maken. Met een flinke dosis karakter bogen we een 3-1 achterstand om in een 6-3 voorsprong. Chapeau! Als we net zo spelen als in het laatste halfuur kunnen we menig tegenstander verslaan. Laten we dus in het vervolg meteen vanaf het begin de beuk erin gooien.

Door de overwinning zijn we gestegen naar de 7e plek en wat mij betreft moeten we vanaf nu alleen nog maar omhoog kijken.

Aanstaande zondag moeten we thuis om 15:00(dus 14:00 verzamelen) tegen AFC 8, die net als ons ook 7 punten heeft. Het zou dus mooi zijn als we die wedstrijd ook winnend kunnen afsluiten.