dinsdag 26 augustus 2008

Bumfight phill

Kon geen filmpje vinden van hoe hij het podium op komt, maar ik vind hem zo ook al een baas.

6 opmerkingen:

  1. Kon m al, is echt bla. Zogenaamd Phill wist niet wie hij te gast kreeg. Goed zo Phill! Je laat de 'tape stoppen' en je gast wegsturen! Nadat je hem eerst hebt uitgenodigd en een bedrag met hem hebt afgesproken etc. Goed man! Moraalridder die je d'r bent!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha 'insult to my intelligence and those of my viewers'. Ik had wel willen horen wat die bumfighttjappie te zeggen had.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. you said it, Dr. phill is hier de geldwolf people.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Die bumfight gozer slaat de spijker op zn kop. Als iemand vaak mensen uitbuit dan is het (naast die bumfight gozer) wel Dr Phil die altijd de stiefvaders met losse handjes lekker belachelijk maakt en het publiek maar juichen... En zoals koen zegt: natuurlijk weet Phil wie er komt en heeft hij dat filmpje al gezien. Hij wilt lekker dramatisch overkomen en hij is natuurlijk weer de grote held. Ik heb dat programma een paar keer gezien en je kan gewoon niet met Dr. Phil in discussie gaan want die vrouwen juichen voor alles wat hij doet... dus hij wint altijd. Ik bedoel "Keep telling yourself that" de geniale comeback daar wordt al grandioos voor geklapt. Belachelijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Inderdaad fatoe dat dr Phil feitelijk exact hetzelfde doet als die bumfightpappie. Maar volgens mij weet hij het zelf ook echt niet eens.

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren zul je, hondsvot!