woensdag 4 juni 2008

Scheepskamelen


Ja, ja en nog eens ja. Ik blijf erom stukgaan. Romeyn op z'n best (bijna helemaal geïmproviseerd).
"Ja dat bestaat dus bijna niet meer. Dat vind ik reuze jammer".
Beste Jiskefet ooit.

17 opmerkingen:

  1. Ik denk dat ik het niet de allerbeste vind, wel de moeilijkste om te maken misschien. Maar shoarma bijvoorbeeld vind ik nog grappiger.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die tjappie schijnt dus een iq van 153 ofzo te hebben.
    (Quest, 2008)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik las ergens iets anders zieks, 160-170 ofzo. Die man is gewoon meester in improvisatie.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mn pa heeft ook een keertje met hem gewerkt voor één of ander programma waarbij Romeyn iets moest voorlezen. Maar hij was best vermoeiend om mee te werken omdat hij zelf dingen verzon en zich niet aan de tekst hield. Geniaal. Ik ben ook al maanden op zoek naar de vpro programma Aangespoeld. Met dat mannetje op dat eiland wat Romeyn inspreekt.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Sick op wikipedia staat een iq van 180. http://nl.wikipedia.org/wiki/Michiel_Romeyn

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ja maar als ik dat wil heb ik volgens wikipedia morgen een IQ van 190 en word ik gescout door ajax...

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Sick... maar die Einstein die wordt beschouwd als intelligentste persoon ooit en die had een IQ van 160... Michiel Romeyn moet dan wel kahahanker slim zijn

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ja maar je kan best aannemen dat Einstein niet dezelfde IQ-test heeft gedaan als Romeyn (vroeger waren er andere theorieën over intelligentie dan nu, en dus ook andere testen). Er zijn nu ook mensen die vinden dat sociale/emotionele intelligentie ook in de IQ test moet worden gemeten. Misschien heeft Romeyn wel zo eentje gedaan. Maar met intelligentie wordt doorgaans het vermogen om problemen op te lossen bedoeld. En de IQ test dient puur als vergelijkingsmiddel, met 100 als het gemiddelde. Dus ja, wat is intelligent? Bovendien, IQ stijgt per generatie met ongeveer 10 punten (3 punten per 10 jaar). Misschien was Einstein wel helemaal zo slim (hehe) en had ie gewoon betere opleiding in vergelijking met de rest van de populatie waardoor hij bikkel IQ had gekregen.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. ja, fucking einstein, E ≠ mc2 stomme idioot.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Je kan ook gewoon aannemen dat Einstein nooit een IQ-test had gedaan want dat soort shit was er toen helemaal nog niet, en dat 160 gewoon een schatting is achteraf, en Einstein had op school gewoon een onvoldoende voor natuurkunde en hij had natuurlijk helemaal geen vrienden en erg weinig sociale intelligentie maar kwam wel met allemaal kankerbikkel theorieën en het is allemaal moeilijk te zeggen hoe slim je dan precies bent.. maar ik vind Romeyn grappiger, hebben wij als maatscahppij veel meer aan :D

    BeantwoordenVerwijderen
  11. "Er zijn nu ook mensen die vinden dat sociale/emotionele intelligentie ook in de IQ test moet worden gemeten. Misschien heeft Romeyn wel zo eentje gedaan."

    Helemaal waar, maar Romeyn is naar ieders horen (dit verhaal komt van niemand minder dan Pierre Bokma, die mijn pa weer tegen kwam in Zeeland, die dat dus als vriend van Romeyn tegen mijn pa zei)sociaal helemaal leip in z'n hoofd, dus in dat geval is z'n IQ zéker geen 180. Einstein had inderdaad ook niet machtig veel vrienden, maar ik geloof dat dat onvoldoende voor natuurkunde allemaal verhalen zijn waarvan de poep uit de kiertjes spat, ofwel 'lariekoek'.

    Maar inderdaad, aan Romeyn hebben we veel meer in deze maatschappij, want wie de fuck kan het nu nog schelen dat de tijd langzamer gaat als je sneller gaat, ofwel dat tijd beinvloedbaar is door snelheid, of die fucking E = MC2 hè syl. Zijn tot nu toe alleen maar kernreacties van gekomen.

    Desalnietemin denk ik dat Romeyn en Einstein best sicke homeboys waren geworden, wel een beetje raaarrrr.


    ---weetje---> Mijn pa heeft kennelijk ook de tweelingbroer van Kees Prins in dienst. Lijkt helemaal niet op hem, maar heeft wel dezelfde humor en shit. Raar?!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. ik heb net de nieuwe hansteeuwen.tv gefietst vanaf de studio. vet.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Intelligentietesten waren er wel toen hoor

    BeantwoordenVerwijderen
  14. ja hoor,lekker rekenwonder die michiel hij lult er aardig overheen maar is natuurlijk gewoon zo verslaafd alzie zijn kan,keek,m maarn,s staan inhaleren in die bar en lallen datie geil was,toch gewoon een wanhopig voortplantertje.

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren zul je, hondsvot!