donderdag 14 februari 2008

Post nummer 300!

Zoals jullie trouwe bezoekers inmiddels weten, is koffiekoppen dood bikkel.
Met gepaste trots presenteer ik U dan ook de 300ste post sinds het begin van deze site in Maart 2007. 300 posts, de één nog gekker dan de ander. Wat een mijlpaal.

We hebben op het moment van schrijven maar liefst 16693 (zestienduizend zeshonderd drieënnegentig) pageviews ontvangen, dat wil zeggen dat 16693 (zestienduizend zeshonderd drieënnegentig) keer iemand op onze site is beland. Het aantal pageviews staat helemaal onderaan de pagina in een zwart hokje en stijgt gestaag as we speak!
MAAR! Hoe komen al die mensen op onze site? Nou, de meeste van jullie kennen koffiekoppen al omdat we, zoals eerder gezegd, dood bikkel zijn. Maar er belanden ook een hoop mensen op koffiekoppen die hier weinig te zoeken hebben. Die komen hier vaak via google. Maar! Wat tikken ze dan in zodat ze op deze site komen? Dat kan ik zien via een soort van dinges, en die keyword analysis, zoals dat heet, is hieronder te bewonderen. Deze is van vandaag:

Ik weet het ook allemaal niet meer, "pure kanker" en "chille kut" schijnt je naar onze site te brengen. Trek zelf je conclusies maar. Hé jongens, ga zo door, kom maar vaak terug en zet maar lekker reacties neer, stem op onze poll, leef je uit. Dan gaan wij door met de allergekste shit hier neer te plempen. Peace out.

1 opmerking:

  1. fucking hell, en niet eens een jaar later hebben we meer dan 50000 pageviews. sickiesickkkk

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren zul je, hondsvot!