dinsdag 12 februari 2008

Don't Mess With Peter R. the Freeze


Matthijs komt afspraak niet na en Peter wordt parrabradder.
Conclusie: Peter is mijn held, Matthijs van Nieuwkerk reageert zuur.
Trouwens, de uitslag van de karakterpoll: tests bewijzen het, Peter is een coño. En welgeteld één persoon verdenkt een complot. Props!

11 opmerkingen:

  1. Ik snap echt niet waarom je hem zo vet vindt Koen, het is echt een van de naarste mannetjes ooit. Ik hoop echt dat ik ooit het hemelse genoegen mag hebben om hem gehit te zien worden door een truck, een grote truck.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Als ze gewoon afspraak hadden gemaakt, zwart op wit, moet Matthijs die gewoon nakomen en er niet een halve fatoe van maken ("dan hou jij het boekje voor je en mag je 1 minuut reclame maken"). Peter is er om voor de 32875ste keer te praten over die zaak én dat boek te promoten. En veel mensen vinden dat commercieel en bla maar De Wereld Draait Door wil ook alleen maar Peter in de uitzending voor de kijkcijfers. En Peter is gewoon bikkel en kaart dat aan tijdens de uitzending.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik zou gewoon lekker extra theatraal dat minuutje gepakt hebben. En als ik de wereld draait door was zou ik die hele zaak boycotten, het is namelijk strondvervelend aan het worden, maar niet zo strondvervelend als de stem van Peter Aids de Vries.

    En ja, Chantal is vers..

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een nare zure coño, die Peter. Afgezien van die stem en dat nare hoofd, moet ie gewoon niet zeiken.
    Duss ik sluit me geheel aan bij Syl: ik haat die lummel

    Ode aan Chantal: Even op een zeer gevaarlijk ogenblik toch met leeuwenmoed opmerken: 'Hij had een stikkie gerookt!' (0:24)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. ik zou graag willen zeggen: peter r. de vries (peter de vries klinkt zo lullig) is bij uitstek het hoofd dat per direct van de televisie afgeschoten mag worden. dat hij in zijn boek mag stikken.
    en ik vind mathijs heleaal niet zo vervelend reageren. hij word er onzeker van en peter vind het leker ook. kanker peter is een lummel.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. ja maar even he misschien een beetje buiten de dsicussie, waarom zegt chantal janzen, overigens een hele verse tanga; ''hij heeft een stickie gerookt''
    en tegen wie?
    wtf
    xx ramses

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Peter R. de Vries is gewoon dood bikkel

    BeantwoordenVerwijderen
  8. jongens laten we niet vergeten dat het voor joran een hele moeilijke tijd is geweest. die jongen is echt de sigaar, en ik kan je vertellen dat is niet plesant. ik heb dat zelf immers vaak genoeg in het zelfde schuitje gezeten. dus stel ik bijdeze voor om joran te benaderen en het hele gebeuren met zijn allen eens en voorgoed in den doofpot te stoppen. gegroet emo jip

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren zul je, hondsvot!