woensdag 12 december 2007

Random Kapitalistisch Kritiek

Ik weet niet uit welk gat microsoft hotmail heeft getrokken, maar van mijn part stoppen ze het diep terug datzelfde gat in. En ik weet trouwens wel welk gat het uit is ontsnapt. Well microsoft, you better stick it where the sun don't shine, zegmaar.

Iedereen die hotmail gebruikt of gebruikt heeft kent het wel. Er word een mailtje verzonden/ontvangen in een hotmail account, maar *poof*, geen mailtje meer. 'Oh ik stuur het nog wel een keertje.' Neehee! Waar de fock is mijn fucking mailtje?

Microsoft is, in ieder geval met hotmail, bezig zijn eigen keel door te snijden. Recentelijk kwam naar buiten dat microsoft een filteringsbeleid voert om e-mail bijlages te controleren. Naar eigen zeggen voor veiligheid en privacy van de gebruiker, maar er wijst er genoeg op dat dit enkel en alleen gebeurt om hun eigen hachje(digitale bandbreedte) te redden. 81% van alle hotmail accounts worden hierdoor aangetast, Mailtjes met bijlagen die uit jouw computer worden verzonden worden onderweg onderschept en de vuilnisbak ingemikt, hoogstpersoonlijk door onze afstotelijke vriend, Bill Gates.

En dit terwijl Microsoft zo ongelofelijk veel doekoes heeft. Bill Gates loopt over straat en ziet een briefje van 100$ op de grond liggen, wanneer hij bukt om het op te pakken en weer overeind komt heeft hij al het dubbele verdiend.
Microsoft's market capitalization is approximately $300 billion dollars. Let's put that into a bit of perspective. That's enough money to feed and provide medical care for every single AIDS orphan in Africa for 227 years. To put it another way, it's a pile of stacked $100 bills 10 feet wide, 24 feet deep and 38 stories high.

Ik stel hierbij een overtreffend alternatief fo'all yo suckers die nog hotmail gebruiken...
GMAIL ROCKS
Google is op zijn eigen (positieve) manier het internet, en daarmee de wereld, aan het veroveren, mark my words!

Laat het duidelijk wezen, hotmail is kut, microsoft heeft 227 jaar aids, en go fucking google!

Quote:If emails were donuts, Hotmail would be HomerSimpsonMail.
Links:
Bron
What If Gmail Had Been Designed by Microsoft?
(gratis) Gmail account aanmaken

6 opmerkingen:

  1. Ja het zure is dat als je mailtje wilt openen in hotmail (of: "WiNdOwS LiV3") je het mailtje eerst uit de spam moet vissen (want daar belanden alle relevante emails), je dan bovenaan in een geel balkje "Bericht openen" moet klikken (omdat het "gemarkeerd is als ongewenst"), daarna wéér in het gele balkje "inhoud weergeven" en dan "markeren als veilig" om het helemaal te kunnen lezen, met eventuele bijlages etc. KAN-KER-KU-T

    BeantwoordenVerwijderen
  2. En dat de hele tijd met zo'n irritant windows 'klik' geluidje om je te laten weten dat er iets gebeurt. En dat dan heel snel achter elkaar. 'Postvak in', klik, 'klikklikkliklkikilik', bericht openen, klik, 'klikklikklikklik'.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Vind deze ook wel fatoe in dat stukje 'what if gmail was designed by microsoft': Furthermore, we will change the browser URL from http://gmail.microsoft.com to the more professional looking http://by114w.bay114.gmail.live.com/mail/mail.aspx?rru=home.
    :D

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Eh, layout op hoofdpagina is helemaal naar de klote...

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren zul je, hondsvot!